Voorzichtig begonnen
Afgelopen week is er langzaam begonnen met de aanpassingen van de kerkzaal. Er moet een hoop voorbereidend werk gebeuren. Overleg met aannemer en stukadoor, afsluiten van elektriciteit onder de galerij, zorgen dat de boxen het nog blijven doen onder de galerij.
En er is begonnen met het weghalen van het plafond onder de galerij. Een eerste stap.
Met dank aan Taeke van der Laan die de rolsteiger van de Oase heeft gebracht, zodat er veilig gewerkt kan worden. Mooi dat we het zo samen doen!

We willen u nog even maandag 21 juni in herinnering brengen. Dan houden we een informatieavond over de aanpassing en kunt u de plannen zien. Maandag 21 juni 19.30 Zuiderkerk. U kunt zich opgeven via de website via de knop Kerkdienst boeken of bellen met Marieke van Heeringen 06-25085098.
We hopen dat het voetbal u niet weerhoudt….

Op deze avond kunt u ook aangeven of u mee wilt helpen, op welke manier dan ook. Een paar extra handen is altijd welkom! Of het nu slopen is, opbouwen, schoonmaken, u bent meer dan welkom!

Wat krijgt u ervoor? Om te beginnen als eindresultaat een prachtige kerkzaal. En tussendoor? Veel gezelligheid, saamhorigheid, een gevoel “we doen dit met elkaar” en niet geheel onbelangrijk goede catering.

Mocht u maandagavond niet kunnen maar wel willen helpen dan kunt u ook contact opnemen met Marieke.
Van de werkzaamheden en vorderingen zullen regelmatig foto’s gemaakt worden en zullen we ook met u delen via deze brief.
We hopen op uw belangstelling maandagavond!
Met hartelijke groet
Marieke van Heeringen
Secretaris College van Kerkrentmeesters