Starzondagnieuws 19 september 2021
De Startzondag voor de Protestantse Gemeente Drachten vindt plaats op zondag 19 september op het parkeerterrein bij de Oase. Het thema zal zijn: Van U is de toekomst: uw Koninklijk kome

09.30 uur: Ontvangst/ inloop
Inbrengen van producten voor de Voedselbank *

10.00 uur: Een inspirerende kerkdienst
m.m.v. muziekvereniging Crescendo en het Oase Combo
Er is Kindernevendienst, waarin de kinderen actief bezig zullen zijn met het thema.

11.15 uur: Koffie met cake/gebak
Ruimte voor ontmoeting,
Voorstelling Professor Propkop voor de kinderen **
Presentaties van de verschillende werk- en taakgroepen en commissies

12.30 uur: Gezamenlijke lunch (opgave noodzakelijk) ***

13.45 uur: Afsluiting van de dag met samenzang

* Op de Startzondag wordt u allemaal ook weer in de gelegenheid gesteld iets mee te nemen; namelijk één of meer producten die de vrijwilligers van de Voedselbank Smallingerland uit kunnen delen aan gezinnen die dat nodig hebben. Graag droge, houdbare producten. We hopen aan de mensen van de Voedselbank een mooie voorraad etenswaren te geven, die ze kunnen gebruiken bij het samenstellen van de voedselpakketten. U doet toch ook weer mee om deze actie te laten slagen?

Hier logo Voedselbank Smallingerland.jpg plaatsen

** Voor de kinderen is er in de kerk een voorstelling van Professor Propkop: ‘Assistent gezocht!’ Professor Propkop is zijn assistent kwijt, die heeft zichzelf weg gegoocheld. Kunnen de kinderen hem helpen??? Dat kunnen ze allemaal zien en beleven bij de voorstelling. Zie ook de Jeugdpagina in deze Geandewei.

*** In verband met Corona wordt er een lunchpakketje uitgedeeld. Omdat we natuurlijk moeten weten op hoeveel mensen we kunnen rekenen, is het noodzakelijk dat u zich hiervoor opgeeft. Dit kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Bij heel slecht weer zal de Startzondag op het parkeerterrein niet door kunnen gaan.
Tijdens de Startzondag zullen foto’s worden gemaakt.

De start van het kerkelijk jaar, een bijzondere kerkdienst, activiteiten voor de kinderen, een actie voor de voedselbank, elkaar ontmoeten, samen eten, gezelligheid!

Zondag 19 september 2021! U/ jij komt toch ook?

Met vriendelijke groet, namens de commissie Startzondag 2021,
Coby de Vries