Lezing Groene kerk + Fototentoonstelling 5 sept.
De gehele protestantse gemeente Drachten is sinds 2020 op weg naar "groene kerk", dat wil zeggen naar een kerk die duurzamer en groener wordt en rekening houdt met rechtvaardige verdeling in de wereld. Ook in veel van onze persoonlijke handelingen kan dit tot uitdrukking komen. En de Bijbel roept ons hiertoe op! Hoe zit dat precies en wat is dan die Groene theologie?
Welkom zondagmiddag 5 september 14 uur in de Zuiderkerk voor de lezing van Ds. Trees van Montfoort. Aansluitend wordt de Fototentoonstelling "Het Goede Groene Leven" geopend. Kom en noteer je naam bij binnenkomst of geef je vooraf op E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel Jansje vd Sloot, E: (0512) 51 90 04. Er kunnen 75 mensen in de vernieuwde kerkzaal zitten (op gepaste afstand van elkaar).
Ook kan jong en oud tot 4 september nog foto's inleveren over thema "Het Goede Groene Leven". De foto digitaal sturen aan E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of een afdruk op A4 inleveren bij de Zuiderkerk, graag met een korte tekst ter toelichting.

Namens de Initiatiefgroep Groene Kerk,
Ad Vermeulen en Bart Dertien