Gemeente Groeigroep Bijbelstudie
We gaan weer beginnen! Na een lange periode beginnen we weer met onze groeigroep op maandag 1 november in de Oase om 19.30 uur. We gaan ons verdiepen in het leven van Petrus. Petrus heeft heel wat doorstaan in zijn leven maar bleef vertrouwen op Jezus. Wat kan dat voor ons betekenen?
We denken daar samen over na. Iedereen is van harte welkom. Informatie kunt u opvragen bij Hannie van der Wouden, T: (0512) 52 08 10.

Gemeente Groei Groepen
Je gekend weten in een kleinere groep. Dat is iets waarin velen van ons behoefte aan hebben, nu we zo’n grote gemeente zijn geworden. Naast al bestaande gespreksgroepen, zou ik daarom nieuwe Gemeente Groei Groepen willen opstarten. We komen samen rondom de Bijbel en gebed en gebruiken hierbij een mooi gespreksboekje. Kijk eens op de website van het Evangelisch Werkverband van de PKN wat voor boekjes beschikbaar zijn: https://www.ewv.nl/wat-doen-we/gemeentegroeigroepen/
Bij nieuwe groepen heb je ook mensen nodig die leiding willen geven aan zo’n groep. Dat doen we het liefst in duo’s. Dat is best spannend, en daarom wil ik je graag hierbij ondersteunen met begeleiding (coaching). Dit zijn allemaal weer mooie groeimomenten.
Heb je belangstelling voor de Gemeente Groei Groep, als deelnemer of als leiding, meld je aan (of kom met je vragen), T: (0512) 79 54 50 of E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. , Doe het zo snel mogelijk, zodat we nieuwe groepen kunnen opstarten voor dit seizoen. Leuk!
Hartelijke groeten,
Ds. Gera den Dikken