In de submenu's kunt u alle activiteiten van PGDrachten vinden verdeeld in:
- Activiteiten Vorming & Verdieping en andere passende activiteiten
- Overige activiteiten.

Oproep aanleveren informatie activiteiten
Bij de volgende Geandewei zal weer een nieuw totaal overzicht van activiteiten voor vorming en verdieping verschijnen. U kunt uw eigen activiteit aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch contact opnemen met Aafke Stegeman-van Dijk. Voor de uitgave van nr. 2 kunt u activiteiten tot en met februari opgeven. Uw aanmelding voor nummer 2 kan tot 19 november plaats vinden. Als coördinator van vorming en verdieping kunt tevens bij Aafke terecht voor gesprek rondom het organiseren van vormende en verdiepende activiteiten.
Aafke Stegeman-van Dijk

Vorming en Verdieping 2018-2019
Het Vormings- en Verdiepingsprogramma voor dit seizoen is weer klaar. Het is weer een aantrekkelijk programma geworden. De leden van de commissie hebben met veel plezier gewerkt aan het samenstellen van het programma. Er is ook een aantal bijzondere activiteiten.

Een aantal activiteiten is tot stand gekomen in samenwerking met de Beleefbibliotheek Smallingerland. Ook werken we samen met andere kerkgenootschappen en geloofsgroepen. We zijn blij dat deze samenwerking al sinds een aantal jaren bestaat.
Weet u welkom allemaal. 
Een rijk gezegend seizoen gewenst namens de Commissie Vorming en Verdieping Drachten Breed.

Twee  opmerkingen van onze kant:
Wanneer u mee wilt doen met een activiteit, wilt u zich dan beslist opgeven vóór de datum die bij de activiteit vermeld staat? Als we geen opgave krijgen zijn we genoodzaakt om een activiteit af te zeggen, terwijl vaak op de avond zelf blijkt dat dit niet had gehoeven. Mocht u daarna verhinderd zijn, wilt u zich dan afmelden? Soms kunnen we een ander nog blij maken met uw leeggevallen plek.

Bij vervoersproblemen kunt u altijd contact opnemen.

Dit programma wordt u aangeboden door de Commissie Vorming en Verdieping Dachten Breed van de Protestantse Gemeente te Drachten: 
Wijk de Oase:   Mevr. T. Riedstra, T: (0512) 54 64 53, E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
Wijk Oost:        Vacant
Wijk Zuid:        Vacant
Wijk West:       Dhr. Maarten Treurniet, T: (0512) 51 28 36, E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
Drachten Breed: mw. A. Stegeman - van Dijk

Het complete programma is als PDF-bestand te downloaden vanuit de map Documenten/Vorming & Verdieping.

De commissie wenst u een rijk gezegend seizoen en hoopt u bij de activiteiten te ontmoeten.
Aafke Stegeman

Activiteiten Vorming & Verdieping

ma di wo do vr za zo

Laatste nieuws

JSN Decor is designed by JoomlaShine.com