HA-FA-BRA Concert in de Oase

Activiteiten Vorming & Verdieping
2019-05-25 00:00

HaFaBra-concert in de Oase te Drachten op 25 mei 2019

Op zaterdag 25 mei om 19.30 uur wordt er een uniek HaFaBra-concert gegeven met 4 top-orkesten uit de provincies Friesland en Groningen.
HaFABra staat voor Harmonie, Fanfare, Brassband.
De volgende orkesten zullen dit bijzondere concert gaan verzorgen:

Fanfare CMV Nil Sine Labore - Boerakker, o.l.v. Lotte de BruinFanfare CMV Oranje - Grootegast, o.l.v. Pieter Bosma

Brassband Gloria Deï - Gerkesklooster Stroobos, o.l.v. Jaap Musschenga

We zijn ontzettend trots dat we met dit geweldige deelnemersveld dit prachtige concert mogen organiseren. Wanneer u een kijkje gaat nemen op de website van de deelnemende orkesten zult u zien dat alle orkesten in de afgelopen jaren geweldige prestaties hebben geleverd en deze nog steeds leveren. Zij staan garant voor een geweldige muzikale avond met een hoog entertainment gehalte. Voor een aantal orkesten is dit concert een mooie voorbereiding op hun deelname aan het DOBC in Drachten en het muziekfestival op Borkum.
Meer informatie over de deelnemende orkesten en het concert kunt u vinden op:
www.crescendodrachten.nl

www.nilsinelabore.nl
www.oranje-grootegast.nl
www.gloriadei.nl

Informatie kaartverkoop: Toegangsprijs € 5,00 per persoon
Kinderen tot 12 jaar GRATIS
Kaarten zijn aan de zaal verkrijgbaar. Betaling kan zowel contant als per pin.
Wilt u kaarten reserveren, stuur dan even een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Alle datums

• 2019-05-25 00:00