Crescendo Herfstconcert

Activiteiten Vorming & Verdieping
2019-11-02 19:30

Herfstconcert CMV Crescendo Drachten met als thema ‘Back to the 60’s & 70’s!’

Zaterdag 2 november neemt CMV Crescendo Drachten u mee terug in de tijd. Vanaf 19.30 uur gaan de drie orkesten zowel in muziek als in the look ‘Back to the 60’s & 70’s’. Het concert wordt dit jaar gegeven in kerkgebouw De Arke, Flevo 161 in Drachten.

Wie kent niet de disco klassiekers als ‘We are family’, ‘I’m your boogie man’ en ‘Get down tonight’? En wat te denken van ‘Crocodile Rock’ (Elton John), ‘September’ (Earth Wind and Fire) en ‘MacArthur Park (Jimmy Webb)? Ze komen allemaal voorbij op deze prachtige muzikale avond waarin mooie herinneringen zullen worden opgehaald uit de jaren ’60 en ’70 waaruit zoveel mooie muziek is voortgekomen. Naast genoemde klassiekers zullen er ook een aantal grotere werken (o.a. muziek uit de film ‘The Lord of the Rings’) ten gehore worden gebracht. Zoals u van Crescendo gewend bent wordt het zowel in beeld als geluid een schitterende avond met vele muzikale stijlen!

Het klinkt zo ‘gewoon’ dat Crescendo weer met haar drie orkesten het traditionele herfstconcert gaat geven. Toch is dit niet zo vanzelfsprekend. Het blijft hard werken om drie volwaardige orkesten in stand te houden in deze moeilijke tijd waarin de amateurmuziek stevig onder druk staat. Daarom is Crescendo met haar ruim 100 leden ontzettend trots wederom de volgende orkesten op 2 november a.s. aan het publiek te mogen presenteren:
• C-orkest o.l.v. Mariska Boneschansker
• B-orkest o.l.v. Gatze Verbeek
• A-orkest o.l.v. Klaas van der Woude

De presentatie van het herfstconcert is deze keer in handen van Roeland Harten. Hij zal dit op een geheel eigen wijze gaan verzorgen. Bent u nieuwsgierig wie Roeland is? Kijk dan alvast even op zijn website www.doorharten.nl dan zult u vast overtuigd raken van zijn veelzijdig presentatie- en acteertalent.
In de pauze van het concert wordt er een verloting georganiseerd waarbij prachtige prijzen te winnen zijn.
Wij zien u graag op zaterdag 2 november 2019 in de Arke te Drachten. Aanvang: 19.30 uur.

Kaartverkoop:
Voorverkoop: € 7,50 voor volwassenen, € 2,50 kinderen tot en met 12 jaar