PGDrachtenNoordOostZuidWestGrote KerkSchakel

Welkom bij de Protestantse Gemeente te Drachten!

Vrouwenavond 22 maart in de Oase

Categorie
Activiteiten
Date
2023-03-22
Locatie
Oase

Aankondiging vrouwenavond met Johanna Hoekstra op woensdag 22 maart in de Oase met als thema ”Leef zoals je bedoeld bent.”

Deze avond past bij jou als je op zoek bent naar een leven zoals God het bedoeld heeft voor jou. De avond is bijzonder praktisch en speels opgezet en geeft je een overzicht van verschillende thema’s waarbij je een duidelijk beeld krijgt van waar je aan kunt werken om je leven op orde te krijgen. 
Er is (eventueel) ook een handboek beschikbaar waarin theorie en opdrachten elkaar afwisselen. 

Geloof - Welke rol speelt jouw geloof in het leven dat je leidt? Hoe kan je geloof je helpen om je leven op orde te krijgen? Hoe weet je wat Gods plan is met jouw leven en hoe kun je zeker weten dat je goed bezig bent? Deze en andere vragen komen aan de orde op deze avond.

Hart -Hoe kun je luisteren naar je hart? Welke functie heeft je hart als het gaat om het nemen van beslissingen en Gods plan met jouw leven?

Hoofd - Wat zorgt ervoor dat we soms zoveel negatieve gedachtes hebben? Hoe kun je grip krijgen op je gedachten? Welke invloed hebben je gevoelens op je denken en hoe ga je hiermee om?

Huis - Welke invloed hebben alle spullen die je hebt en voel je je thuis in je eigen huis? Hoe kun je loskomen van spullen die je eigenlijk helemaal niet nodig hebt?

In ieder thema kijken we aan de hand van Bijbelteksten en persoonlijke voorbeelden hoe je je leven op orde kunt maken in overeenstemming met Gods bedoelingen voor jou. Tijdens de avond (en eventueel op vervolg avonden) maken we gebruik van het trainingsboek ‘Leef zoals je bedoeld bent’.
Mieke van Schepen


NB: Johanna stond voor het afgelopen najaar als activiteit voor 25 jaar OASE op de agenda. Toen kon het, jammer genoeg, niet doorgaan. Het is heel fijn dat zij nu alsnog kan komen op 22 maart.

Je kunt je opgeven via de QR-code die hierbij is gevoegd of via de opgavelijsten in de OASE en in de Zuiderkerk, die vanaf 26 februari in de hal zullen liggen.

Ben je nieuwsgierig geworden? Kijk dan ook eens op de website van Johanna:
https://www.it-oersicht.nl/

 
 

Datumoverzicht (Evenementdetails)

  • 2023-03-22

Powered by iCagenda