Zoals ieder jaar wordt in juni de “Nacht van Gebed” voor de lijdende kerk door “Open Doors” gehouden. Afgelopen twee jaar mochten en konden we niet samen komen door de corona pandemie en volgden we via livestream de “Nacht van Gebed” vanuit het dienstencentrum van Open Doors. Zo werden we op de hoogte gehouden en konden we thuis mee bidden.

Nu kunnen we weer bijeen komen. Op vele plaatsen zullen in Nederland en België in de avond en nacht van 17 en 18 juni vele christenen bijeen zijn tijdens deze “Nacht van Gebed”.

Ook in Drachten doen we weer mee. De laatste jaren kwamen we bij toerbeurt in één van de kerken bijeen om samen te bidden, samen te zingen, en de stilte te zoeken.

Dit jaar sluiten wij ons aan bij de gebedsgroep van de Bethelkerk. Iedereen die mee wil bidden is van harte welkom. Men kan gewoon komen en gaan al naar gelang het beste uitkomt.

De tijden zijn van vrijdagavond 20.00 uur tot zaterdagmorgen 04.00 uur. De plek waar we bijeen komen wordt duidelijk aangegeven.

We hopen en bidden dat het een mooie en goede gebedsnacht mag worden. Onze broers en zussen van de vervolgde kerk rekenen op ons. Weet u welkom.

Akke Oppewal