De dood die ingrijpt in je leven. Een belangrijke ander die er niet meer is.

Hoe ga je daar mee om. Hoe ga je om met gevoelens van verdriet, eenzaamheid, paniek, verbijstering, boosheid, schuld en verwarring. Hoe blijf je op de been. Hoe ga je door met je leven. Tegen welke praktische dingen loop je aan. Welke rol speelt God in dit alles. Wat heb je aan je geloof.

Hoe mensen ermee omgaan kan en mag verschillend zijn.

Hoe het is, kan alleen écht begrepen worden door iemand die ook een ingrijpend verlies heeft geleden.

We willen mensen die een verlies hebben geleden graag de mogelijkheid bieden om hier met elkaar over te praten. Om te delen. Om misschien herkenning te vinden. Om samen te zoeken naar manieren om er mee om te gaan.

De bijeenkomsten zullen plaatsvinden op de volgende data:

  • woensdag 28 september, 12 oktober, 26 oktober, 9 november, 23 november
  • Tijd: 10.00-11.30, inloop vanaf 9.30
  • Plaats: wordt later bepaald

Als u zich wilt opgeven, wilt u dat dan voor 13 september doen?

Voordat de bijeenkomsten beginnen nemen wij contact met u op. We kunnen, als u dit op prijs stelt, van te voren bij u langs komen om kennis te maken. We geven dan uitleg over de bijeenkomsten. Ook kunt u dan eventuele vragen of twijfels die u heeft met ons bespreken.

U kunt u opgeven bij Cor Karens, E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of T: (0512) 51 87 09 of bij Petra de Haan, E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of T: (0512) 51 12 09.

Met vriendelijke groet,
Petra de Haan en Cor Karens