Jeugd Drachten 16-2021

W: pgdrachten-jeugdwerk.nl

Kindernevendienst/Kinderkerk

Hallo kinderen van groep 6, 7 en 8
We gaan weer beginnen met club! Er heeft zich al een aantal kinderen aangemeld maar er kunnen nog meer bij😊. Dus zit je in de bovenbouw van de basisschool dan ben je van harte welkom! Misschien ben je al eerder geweest of wil je vanaf nu graag meedoen: Alle kinderen van de PG Drachten zijn welkom!

We lezen verhalen uit de bijbel en we doen veel leuke spelletjes. Ook gaan we gezellig knutselen. We houden op de volgende woensdagavonden club op de zolder van de Oase van 18.45 uur -20.00 uur: 27 oktober, 17 november, 1 december, 15 december, 12 januari, 26 januari, 16 februari, 9 maart en 23 maart.

Natuurlijk hebben we ook nog een leuke afsluiting aan het einde van het clubseizoen. Daar hoor je later meer over.
Wil je je aanmelden of wil je eerst meer informatie? Mail dan naar E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .Als je je wilt aanmelden willen we graag de volgende informatie van je: Je naam, welke groep van de basisschool je zit, een mailadres en een telefoonnummer waarop we je kunnen bereiken.
Je kunt ook bellen of appen naar T: (06) 232 881 29, (Froukje) of T: (06) 801 385 53, (Ageeth).

Gezocht:vrijwilligers met een HART VOOR TIENERS
We zijn één nieuwe gemeente en willen nieuwe elan geven aan het tienerwerk. Dat kunnen we alleen sámen doen. Wie zou af en toe willen helpen bij hand en spandiensten, iets wat bij je past? Wie zou graag langere tijd met jonge mensen, die zich aan het ontwikkelen zijn, willen optrekken? De Werkgroep Jeugd is in de opstartfase en zoekt enthousiaste mensen met een hart voor tieners. Geef even een belletje of meld je aan. Op een oriënterende avond maken we kennis met elkaar, horen we wat bij jou past, en maken we een nieuwe start: mét en vóór de Jeugd van PGD! Welkom!
Contact: ds. Gera den Dikken, T: (0512)79 54 50 of E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Jeroen en Esther Akkerman, T: (06) 125 601 78 of E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .