All4One Programma 2019
Op de eerste zondag van iedere maand behalve augustus. hebben wij weer een tieneractiviteit in petto voor de jongeren die op het voortgezet onderwijs zitten:
1 september, 6 oktober, 3 november en 1 december is er op de standaardtijd van 10.30 uur weer een activiteit.
Berichten waar die zijn volgen per keer via de app.
Wil jij graag in onze APP-lijst?
Geef het even aan op onderstaand telefoonnummer T: (06) 294 121 01.
Oant sjen, van de tienerleiding.

 

 

Jeugdwerkersavond 31 januari 2019
Wat kan een avond toch snel voorbijgaan. De 31ste januari konden alle jeugdwerkers van Drachten van de PGDrachten met elkaar kennis maken en met de predikanten. Sommigen zitten al jaren in het jeugdwerk, anderen wat korter. De leiding van die avond lag in handen van Corine Zonnenberg, trainer van Youth for Christ. Zij had een mooi programma voor ons samengesteld, waarin we ook creatief aan de slag konden en omdat we steeds in wisselende groepjes zaten hadden we mooi de tijd om met elkaar kennis te maken. Wat heel duidelijk naar voren kwam is dat het heel belangrijk is om de jeugd bij naam te kennen en dat je bereid moet zijn om (veel) tijd te investeren. Ook elkaar bij naam kennen is niet onbelangrijk. Mooi om te zien dat er zoveel enthousiaste gemeenteleden zijn die zich willen inzetten voor de jeugd! Bedankt allemaal.
Namens de Centrale Jeugdraad Drachten (CJD),
Arjan Boven, Annie de Jong, Kerst Ruiter, Dorine Sloot en Paul Veenstra

Jeugd en Jongeren

Jeugdwerkersavond 31 januari 2019
Ken jij alle mensen in onze PKN- gemeente die zich op één of andere manier bezighouden met jeugd; 0 tot en met +/- 18-jarigen? Weet jij welke activiteiten er allemaal georganiseerd worden voor deze leeftijdscategorie? En ben je op de hoogte van het bestaan van de Centrale Jeugdraad Drachten, wat die doet en wie daarin zitten?
Ja, petje af!

Nee, geen paniek!

Laten we elkaar ontmoeten en wel:
Donderdagavond 31 januari inloop vanaf 19.45
Start om 20.00 en afsluiting om 21.45
In de Arke (Flevo 161)

Dus houd jij je bezig met de geloofsopvoeding van 0 tot en met +/- 18-jarigen wees er dan bij! Meld je snel aan via E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of je eigen jeugdouderling. (graag met naam en wat je doet)
Namens de Centrale Jeugdraad Drachten,
Arjan Boven, Annie de Jong, Kerst Ruiter, Dorine Sloot, Paul Veenstra

Laatste nieuws

JSN Decor template designed by JoomlaShine.com