Kom snuffelen in nieuwe Dorcas Winkel Drachten 
Even lekker snuffelen tussen de boeken, kleding, meubels en andere prettig geprijsde artikelen? Dat kan vanaf 8 december in de nieuwe Dorcas-winkel aan De Hemmen 10. De ingang is aan de kant van de Noorderhogeweg. Vanaf daar wordt de looproute aangegeven i.v.m. de coronamaatregelen.

Dorcas
Wie een aankoop doet in een Dorcas-winkel, helpt de allerarmsten in de wereld. De winkel in Drachten is de 41ste vestiging. Meer informatie over de organisatie is te vinden op www.dorcas.nl.

Vrijwilligers 
Dorcas Winkel Drachten is nog op zoek naar nieuwe vrijwilligers, voor onder meer het sorteren en prijzen van goederen en kassawerkzaamheden. Wie interesse heeft, kan voor meer informatie terecht bij Mathilde Krijgsheld, tel.06-3000 8106, e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. 

Informatie
De winkel gaat open op dinsdag, donderdag, vrijdag en zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur. Goederen inbrengen kan tijdens openingstijden. De inbreng is aan de achterzijde van het pand, met het adres De Hemmen 10b.