Aan De Hemmen 10 is sinds december 2020 Dorcas Winkel Drachten gevestigd. Een ruime, goed lopende kringloopwinkel waar allerlei spullen tegen lage prijzen worden verkocht, van schilderijen, servies, meubels en huishoudelijke artikelen tot spellen, boeken, kleding en sieraden.

Vrijwilligers gezocht

Voor diverse werkzaamheden zoekt de winkel enthousiaste vrijwilligers. Er is met name gebrek aan medewerkers bij de goedereninbreng en bij de techniek- en huishoudafdeling. Wie liever met meubels, kleding, speelgoed of boeken werkt, is ook van harte welkom. Er is van alles te doen in de winkel.

Dorcas Winkel Drachten biedt een fijne, gezellige werksfeer in een team waar iedereen even waardevol is, met prettige, gemotiveerde collega’s. 

Over Dorcas

Dorcas is een christelijke organisatie voor noodhulp en internationale samenwerking. Dorcas komt in actie in crisissituaties, zoals momenteel voor vluchtelingen in Oekraïne en buurlanden Moldavië en Roemenië. Daarnaast investeert Dorcas in duurzame verandering in het leven van mensen die achtergesteld zijn en creëert mogelijkheden voor mensen en gemeenschappen om tot bloei te komen. Dorcas heeft verspreid over Nederland 42 kringloopwinkels. De opbrengsten komen ten goede aan projecten in Afrika, Oost-Europa en het Midden-Oosten. Duizenden vrijwilligers en klanten dragen zo bij aan het werk voor mensen in nood.

Meer informatie

Interesse in vrijwilligerswerk? Ga een keer langs in de winkel aan De Hemmen 10, openingstijden van dinsdag tot en met zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur. Of neem contact op met Henk van der Wielen (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06-51375879)