Taxatiedag in Dorcas Winkel Drachten

Wat zou dat schilderij van oma waard zijn? Levert dat oude beeldje misschien nog iets op of kan het weg? Heeft u ook zo’n voorwerp waarvan u twijfelt of het nou waardevol of waardeloos is? Kom dan woensdag 22 juni 2022 naar de Dorcas Taxatiedag in Drachten.

Een erkende taxateur beoordeelt tussen 10.00 en 16.00 uur alle meegebrachte voorwerpen. Allerlei soorten objecten zijn welkom. Denk bijvoorbeeld aan een schilderij, vaasje, beeld, boek of servies. Na een grondige bestudering van het artikel laat de taxateur weten wat de waarde is.

Doneren

Het voorwerp kan daarna weer worden meegenomen naar huis, maar het mag ook gedoneerd worden. Dorcas laat het dan veilen om een zo hoog mogelijke prijs voor het voorwerp te krijgen. De opbrengst is bestemd voor het werk van de hulp- en ontwikkelingsorganisatie in Oost-Europa, Afrika en het Midden-Oosten. Uiteraard is het ook mogelijk om een deel van de opbrengst te doneren.

Meer informatie

De Dorcas Taxatiedag wordt gehouden in de Dorcas-winkel aan De Hemmen 10 in Drachten. Deelname aan de taxatie kost 2,50 euro per voorwerp met een maximum van vier voorwerpen (een bij elkaar horend setje is 1 voorwerp). Opgave is niet nodig. Meer informatie is te vinden op www.dorcas.nl/winkels/drachten.