Acties verbouwing Zuiderkerk voor heel PG Drachten. U/ jij doet toch ook mee?

In de Zuiderkerk is een ploeg vrijwilligers onvermoeibaar bezig om de kerkzaal een geheel ander aanzien te geven. Deze mensen hebben een dikke pluim op hun hoed verdiend; want wat wordt er hard gewerkt! En wat is het fijn om te zien hoe vele handen licht werk maken en hoe de saamhorigheid groeit! Voor het realiseren van de verbouwing is natuurlijk geld nodig. En daar kunnen alle gemeenteleden van de PGDrachten hun steentje aan bijdragen. Hiervoor zijn een paar leuke acties op touw gezet. Op zaterdagmiddag 28 augustus is er

Een wandel-puzzeltocht door Drachten 
en een fietstocht in de omgeving
De wandel-puzzeltocht is ongeveer 4 kilometer lang. De start is tussen 14.00 en 14.30 uur vanaf de Zuiderkerk. U ontvangt daar voor de start een routebeschrijving met de te beantwoorden vragen.

Deelname aan beide tochten kost € 7,50 en dat bedrag komt geheel ten goede aan de verbouwing van de Zuiderkerk. Onderweg is er voor iedereen een versnapering.

 

De fietstocht wordt door Willem Wilstra uitgezet. Deze duurt ongeveer twee uur; er wordt halverwege een stop gemaakt, daar zal Willem iets vertellen over bijzonderheden in de route. Deze tocht start om precies 14.00 uur vanaf de parkeerplaats van de Zuiderkerk.

Deelname aan beide tochten kost € 7,50 en dat bedrag komt geheel ten goede aan de verbouwing van de Zuiderkerk. Onderweg is er voor iedereen een versnapering.

Bij terugkeer naar de Zuiderkerk kunnen wandelaars en fietsers voor € 1,- een kopje koffie/thee kopen, en dan is er iets lekkers bij. Uiteraard kunt u dan de kerkzaal bewonderen en in de hal worden foto’s/films gedraaid van de voortgang van de verbouwing.
Voor beide evenementen kunt u zich opgeven via E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .
Lukt het per e-mail niet, dan kunt u ook bellen, T: (06) 250 850 98 of (06) 110 584 11.

Op zaterdagmiddag 11 september hebben wij weer een leuke activiteit in gedachten, maar daar hoort u later meer van! Wel willen we nu alvast kwijt dat het iets te maken heeft met de inwendige mens en met een beetje geluk!
We houden u via de nieuwsbrieven en Geandewei op de hoogte!
Hartelijke groeten,
Marieke van Heeringen, Karla Marinus en Coby de Vries