Beste e-mailgebruikers van P.G. Drachten.

Met het wijzigen van de kerkelijke organisatie van P.G. Drachten per 29 november 2020 verandert ook de digitale structuur: de benaming van de websites en mailadressen.

In samenspraak met de werkgroep Communicatie zijn we tot het volgende gekomen:
• De centrale website blijft onveranderd pgdrachten.nl;
• De website voor de deelgebieden worden ondergebracht bij .pgdrachten.nl;
• De website voor de Grote Kerk wordt ondergebracht bij grotekerk.pgdrachten.nl;
• Alle E-mailadressen verhuizen naar @pgdrachten.nl. Bijvoorbeeld: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. , Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. , Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

Over de inhoud van de websites moeten we nog afspraken maken maar dat er iets gaat veranderen is wel zeker. Doel is goed aan te sluiten bij de nieuwe structuur en dat zaken gemakkelijk gevonden kunnen worden. We houden u op de hoogte van de ontwikkelingen.

De nieuwe e-mailadressen maken wij de komende tijd per deelgebied aan volgens de nieuwe structuur. Indien u een mailadres heeft wat voor aanpassing in aanmerking komt, zult u hierover persoonlijk worden geïnformeerd. Per 29 november 2020, het begin van het nieuwe kerkelijk jaar en van de nieuwe organisatie, wordt het oude mailadres inactief en zal de verzender een automatisch antwoord krijgen over de gewijzigde e-mailadressen. Per 1 maart 2021 komen de oude mailadressen definitief te vervallen.

De P.G. Drachten maakt dankzij haar ANBI status gratis gebruik van de G Suite van Google: een professionele kantooroplossing waarin onze vrijwilligers en professionals gratis gebruik kunnen maken van e-mail, cloud opslag, videovergaderingen en andere tools om efficiënt samen te kunnen werken.

De nieuwe e-mailadressen kunnen als G Suite accounts worden aangemaakt. Hiermee kunt u direct aan de slag zonder programma’s te installeren. En door de centrale beheermogelijkheden wordt het overdragen van functies inclusief e-mailverkeer en bestanden mogelijk.
Voor elke functie kunnen wij een account aanmaken.
Vooruitlopend op de omzetting per deelgebied kunt u nu al een account aanvragen voor uw functie. Neemt hiervoor contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Met vriendelijke groet,
de Webmasters van PG Drachten
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.