Dorcas kringloopwinkel Drachten

Categorie
Activiteiten Vorming & Verdieping
Datum
24 juni 2020 00:00

Dorcas kringloopwinkel Drachten
Een tijd geleden stond het al in de krant: er komt een Dorcas kringloopwinkel in Drachten! De informatieavond was al gepland, maar werd door de corona-maatregelen uitgesteld. Inmiddels mogen we met meerdere mensen bij elkaar komen, dus we gaan een nieuwe informatie avond plannen. Mocht u geïnteresseerd zijn in een vrijwilligersfunctie bij de Dorcas winkel, dan vragen wij u om dit door te geven via dit mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
U hoort dan van ons de definitieve datum. Bent u deze maand op vakantie en wilt u wel graag helpen? Ook dan horen we het graag.
Op dit moment zijn we naarstig op zoek naar een penningmeester voor de winkel, (kan ook tijdelijk) en naar klusjesmannen (vrouwen).
Mocht u zelf willen helpen of iemand anders weten die deze functie kan invullen of wil helpen met klussen, dan horen we dat graag.
We zoeken mensen die helpen met schilderen, timmeren, schoonmaken, catering enz.
Ook zijn we op zoek naar mensen die kunnen helpen met sorteren, prijzen en inrichten van de winkel.

Hebt u nog vragen, dan kunt u deze mailen naar ons mailadres of naar Richard Niemeijer van Dorcas, hij wil ze graag beantwoorden.
U kunt hem bereiken via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Met vriendelijk groet,
Richard Niemeijer en Mathilde Krijgsheld

 
 

Alle datums

  • 24 juni 2020 00:00

Powered by iCagenda

Activiteiten V & V en 200 jaar Hillebrandorgel

Collectebonnen

Doelen en Acties

Laatste nieuws

JSN Decor is designed by JoomlaShine.com