Jazeker we gaan weer open op de donderdagochtenden van 09.30 -12.00 uur.
U kunt u spullen dan bij ons brengen en mag u rondsnuffelen in de Verkoopschuur.
We houden ons aan de RIVM richtlijnen.

Ophalen of brengen van goederen
Henk Slootweg is onze vrijwilliger die uw mooie, bruikbare en overtollige spullen wil ophalen. Hij is te bereiken op: T: (06)25025035. Maar we waarderen het ten zeerste als u de goederen zelf bij ons brengt op afspraak. Wat is zoal welkom? Kleine mooie prularia. Mooie poppen en toebehoren, speelgoed, huishoudelijke spullen, goedwerkende elektrische apparatuur en boeken. Geen encyclopedieën. Ook mooie wol is welkom voor de handwerkgroep. Voor informatie hierover moet u bij Aagje Boersma zijn. We hoeven géén kleding. We houden geen rommelmarkten en dit is een moeilijk verkoopbaar product.

Verkoop boeken
U kunt boeken bestellen op het telefoonnummer: 0512- 524194. Of kom op afspraak ze uitzoeken.
Via whatsapp kan ik u foto s toesturen.

Giften voor het missionaire werk van de Schakel
Wilt u een gift geven dan kan dit op rekeningnummer: NL53 RABO 0373 7181 79 t.n.v. Prot. Gem. te Drachten o.v.v. De Schakel. Ook mag u het geld voor het Lezerscontactblad of een gift bij één van de werkgroep leden in de bus doen. Het komt dan ook goed terecht. We houden geen collectes, maar de voorgangers moeten wel betaald. Bedankt voor de giften die al bij ons zijn binnen gekomen.

Postzegels, ansichtkaarten en plastic doppen
Wel inleveren: Postzegels/albums, oude zwart wit kaarten (kleur mag ook) met stads of dorpsgezichten. Kaarten met molens, vuurtorens, kerken, klederdracht, dieren, paarden, oude auto’s, Koninklijk huis. Kaarten van Unicef of kaarten met kunstproducties.

Niet inleveren: Kerstkaarten,** jaar getrouwd kaarten, beterschap, blanco kaarten, eigengemaakte kaarten. U mag ze inleveren bij mij thuis aan de Stationsweg 235.
Doppen. Ook worden er nog steeds doppen gespaard voor blindengeleide honden. Ook alle grote harde plastic doppen mogen worden ingeleverd. Dus lieve verzamelaars, doe uw best en lever zoveel mogelijk doppen in bij mij thuis aan de Stationsweg 235, of op de Noorderhof 86.
Het loopt super deze actie, bedankt.
Henny Dorenbos