Voor alle gemeenteleden van de Protestantse Gemeente Drachten is er op zaterdagmiddag 17 september om 14.30 uur een heerlijke high-tea met een gezellige bingo.

Er is dan ruimte voor ontmoeting; u kunt genieten van heerlijke kopjes thee en smullen van allerlei heerlijkheden! Voor deze activiteit is er geen vaste entreeprijs, maar er staat een ton, waarin u een vrije bijdrage mag doen. En die komt natuurlijk ook weer ten goede aan de verbouwing van de kerkzaal, want daar gaat het – naast de gezelligheid - natuurlijk ook om! Daarom vragen we of u misschien iets leuks mee wilt nemen dat als prijsje voor de bingo gebruikt kan worden. Misschien heeft u nog iets liggen dat geschikt is. Het hoeft niet duur te zijn: het gaat om de gezelligheid!

Maar… wat ook erg belangrijk is: dat we verbondenheid met elkaar voelen en elkaar leren kennen als gemeenteleden van één Protestantse Gemeente Drachten…

Opgave voor de high tea kan via E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of T: (06) 250 850 98, T: (06) 176 063 58 of T: (06) 110 584 11.

Een hartelijke groet, de activiteitencommissie,
Marieke, Karla en Coby