Video- en Radio-uitzendingen

Kerkdienst volgen
Net als bij Kerkomroep is het ook mogelijk een kerkdienst direct (live) of later te volgen. Dit kan in ieder geval met alleen geluid en soms is er beeld bij.  Momenteel worden alleen diensten vanuit de Oase opgenomen maar er wordt aan gewerkt om het ook mogelijk te maken vanuit de andere kerken van PGDrachten. Via de link KERKDIENST MET BEELD komt u op het YouTube-kanaal van de 'Protestantse Gemeente Drachten' waar een dienst is terug te zien.

Kerkomroep-webradio (luisteren)
logokerkomroepOp zondag, feestdagen en andere momenten dat er een dienst is in één van de kerken van de Protestantse Gemeente Drachten wordt deze uitgezonden via de Kerkomroep. Trouw- en rouwdiensten worden uitgezonden met toestemming van het bruidspaar of de familie. U kunt zelf uw keuze maken naar welke dienst u wilt luisteren via een webradio, computer, laptop of iPad.

Wilt u gebruikmaken van een webradio dan kunt u informatie hiervoor vragen bij onderstaande adressen. Het gebruik van een webradio is voor de eerste twee maanden gratis, daarna € 8,00 per maand. Ook is het mogelijk om tijdelijk bij bijvoorbeeld ziekte een webradio te gebruiken. 

Met een eigen computer, laptop, iPad, kan ingelogd worden op www.kerkomroep.nl, daarna doorklikken naar provincie Friesland, plaats Drachten en de wijkkerk. Bij de computer of laptop staat dan links boven in Klik hier om de uitzending te beluisteren. Daarna kunt u de liturgie aanklikken om die tijdens de dienst te volgen zoals deze door de beamer in de kerk wordt geprojecteerd.
Op uw iPad, kunt u de dienst beluisteren via live uitzending.

Wijk West en Zuid, Henk Janssens, tel. 0512-510837
Wijk Noord en Oost, Albert Buma, tel.0512-516060
E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.