Overlijden van Jan Ramerman

Met verdriet en grote verslagenheid heeft de redactie van de Geandewei Editie Drachten kennis genomen van het plotseling overlijden van onze collega-redacteur Jan Ramerman.
Hij is vele jaren betrokken geweest bij de realisatie van ons kerkblad.

De redactie wenst Tiny, de kinderen en de kleinkinderen de nabijheid toe van God en mensen om dit verlies te dragen nu zij zonder hun man, vader en opa verder moeten.

Namens de redactie van de Geandewei Editie Drachten,
Chris de Haan

Laatste nieuws over Voortvarend Verder
Het nieuwe, voorgenomen besluit t.a.v. Voortvarend Verder en het eindrapport van de commissie uitvoering Voortvarend Verder zijn te vinden via de link: voortvarend verder
De rapporten zijn ook te downloaden vanuit de map Documenten/Beleid

Erop uit
Een kleine werkgroep uit ons PGDrachten wil polsen of er belangstelling is voor wat actie voor mensen die  actief willen blijven. Gedacht wordt om bijvoorbeeld een bootreisje te organiseren, samen naar een mooie tuin, een museum bezoeken of een bustocht in ons mooie Fryslân. Maar ook eens uit eten, kortom: gezellig EROP UIT…….en nieuwe contacten leggen.
Wij willen graag reactie en als het positief uit pakt dan kunt u alvast noteren dat wij op donderdag 16 januari 2020 om 10 uur een gezellige Nieuwjaars zit organiseren in de Zuiderkerk en om daar dan de plannen en andere initiatieven te noteren. Voor eventueel vervoer wordt gezorgd. Dus net ’stinne’…!
Telefoonnummers: Jellie Douma, T: (0512) 52 05 60, Willem Wilstra, T: (0512) 54 65 21.
Andere leden van de groep: Marijke en Bert Brouwer, Lenie van Dijk, Ale Groen, Tett Vaatstra.

Kerkdienstrooster 2019 en 2020
De laatste tijd worden veel wijzigingen doorgevoerd en is het te downloaden document geheel niet actueel. Omdat veel vrijwilligers van PGDrachten wel belang hebben bij een actueel overzicht kan alleen verwezen worden naar een kerkdienstrooster op de pagina Kerkdiensten, het meest actuele overzicht voor 2 of 3 weken. Het rooster van kerkdiensten is te downloaden vanuit de map documenten.
Centraal aanspreekpunt van de Kerkdienstroostercommissie is: Dhr. J. Schoonhoven, E: pDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Wijzigingen in het preekrooster dient u aan hem door te geven.

Activiteiten Vorming & Verdieping