De OmZieners in Drachten

 Registratie gesloten
 
0
Categorie
Activiteiten Vorming & Verdieping
Datum
2018-10-12 19:30

De OmZieners in Drachten

Voor deze voorstelling moet u zich aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De voorstelling wordt georganiseerd met medewerking en ondersteuning van de Gemeente Smallingerland, Protestantse gemeente Drachten en de H. Clara van Asissi parochie.
De OmZieners wordt gebracht door de Joseph Wresinski Cultuur Stichting; een multicultureel theatercollectief van mensen die in armoede leven en professionele theatermakers. Samen brengen zij een theaterproductie van artistieke en inhoudelijk kwaliteit.
De OmZieners is geïnspireerd op de kwetsbaarheid die armoede met zich meebrengt op elk levensterrein; arbeidsparticipatie, gezondheid, scholing, huisvesting etc. Ervaringsdeskundigen brengen die kwetsbaarheid op een indringende manier en met een gezonde dosis humor over het voetlicht. Zo willen wij een gesprek op gang brengen over de vraag hoe de participatiesamenleving een waardige plaats kan bieden aan mensen in kwetsbare situaties.

 

Enkele reacties van toeschouwers:
De OmZieners moet je niet alleen zien maar vooral ook beleven. Het is een intense, ontroerende voorstelling die onder je huid gaat zitten. (Coördinatrice sociale wijkteams, Dalfsen)
“Recht uit het hart verbreden en verbinden jullie werelden.” (wethouder soc. domein, Zwolle)
“Zoveel boodschappen en dieptelagen om op door te denken.” (Pastor RK Kerk, Raalte)

 
 

Alle datums

  • 2018-10-12 19:30

Powered by iCagenda

Activiteiten Vorming & Verdieping

ma di wo do vr za zo
JSN Decor template designed by JoomlaShine.com