Smelne FM

Smelne FM: Programma’s op de zondag
Smelne FM: Ook het Religieuze geluid van Smallingerland!
Te beluisteren via: kabel 96.1 / Ether 106.5 / Internet: www.smelnefm.nl.

Een groot gedeelte van de programma's op zondag wordt verzorgd door de mensen van het cluster Religie. Programma's die allen voor zich en gezamenlijk, de zondag tot een dag willen maken, waarbij de Kerk en de dienst aan de Heer van de Kerk centraal staan.
Zo kunt u 's ochtends luisteren naar veel muziek in "Smelne Zingt" (07.00-09.00) afgewisseld met de 'agenda' van deze week. 

Tips voor deze 'agenda' in "Smelne Zingt" kunt u aanleveren via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Aansluitend is er dan een Kerkdienst (09.00-11.00) uit één van de Smallingerlandse kerken.
Waarna de ochtend voor de cluster religie wordt afgesloten met “Een lied in de morgen” (11.00-12.00) een programma met hoofdzakelijk geestelijke muziek.
In de avond beginnen we met orgelmuziek in het programma “Orgelklanken” (18.00-19.00) 

Daarna is er een magazineachtig programma "De Nieuwe Week Rond Het Kerkplein" (19.00-20.00) met aandacht voor datgene wat zich binnen de kerken in Smallingerland afspeelt. In dit programma is de 'Agenda van het kerkplein' een vast onderdeel. Tips voor de 'Agenda van het kerkplein ' kunt u mailen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
We sluiten de avond met het religieus verzoekplaten programma “Zondagavondpost”(20.00-22.00)
Indien u tips door wilt geven voor de agenda’s, vragen wij u om dit ruim op tijd te doen! 

Smelne FM: Vrijwilligers gevraagd
Om al deze programma’s te maken en te kunnen blijven maken zijn we op zoek naar vrijwilligers:

  • Presentatie - Lijkt het u of jou leuk toe om een programma samen te stellen en- of te presenteren ?
  • Techniek - Lijkt het u of jou leuk toe om een kerkdienst uit te zenden en de techniek te doen van diverse programma's ?
  • Redactie – voor “De nieuwe Week rond het kerkplein” zijn we dringend op zoek naar een redactiesecretaris/-secretaresse. Voor informatie kunt u bellen met T: (0512)53 04 06.
  • Telefoon beantwoorden - Tijdens het verzoekprogramma de Zondagavondpost  kunnen de luisteraars tijdens de uitzending naar de studio bellen voor een groet- of verzoek. Lijkt het u of jou leuk toe om de telefoon te beantwoorden ? 

Kortom lijkt het u wat om samen met ons bezig te zijn met de programma’s op de zondag stuur dan een mail (met naam en telefoonnummer) naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of T: (06) 487 039 88.

Laatste nieuws

JSN Decor template designed by JoomlaShine.com