Open Doors, Nacht van Gebed. Bidden voor vervolgde christenen.
Met ongeveer 35 betrokken broers en zussen hebben we vrijdagavond, 1 juni van 20.00-24.00 uur aan de hand van filmpjes, verhalen en concrete gebedspunten gebeden voor vervolgde geloofsgenoten uit diverse landen. Sommigen bleven de hele avond, anderen kwamen een uur. Speciaal hebben we per uur stilgestaan bij de landen: Nigeria, Vietnam, India en Kameroen.
Het was een indrukwekkende avond, waarin we ook mooie liederen hebben gezongen en ons met elkaar verbonden voelden.
We voelden ons ook verbonden en betrokken bij onze vervolgde broers en zussen in de wetenschap dat op heel veel plaatsen op dat moment voor hen werd gebeden. Het is voor hen een enorme bemoediging om te weten dat andere christenen hun situatie kennen en aan hen denken.
Wij kennen ze niet persoonlijk, maar God kent ieder kind van Hem, en weet wat ze meemaken. Dat is een grote troost. Onze bede was ook dat we blijven bidden voor hen en dat God ons een bewogen hart wil geven. Blijf jij ook meebidden? God is aan geen tijd en plaats gebonden. Om ons hierbij te helpen kun je bij Open Doors een gebedskalender aanvragen, W: www.opendoors.nl .
In de collecte bus zat € 23,50 en is overgemaakt op de rekening van Open Doors.
Namens Open Doors,
Akke Oppewal

Over Open Doors
Open Doors steunt christenen die om hun geloof worden vervolgd of verdrukt. Open Doors brengt bijbels en christelijke lectuur naar landen die daarvoor gesloten zijn. Daarnaast geeft Open Doors training en verleent de organisatie praktische hulp, zoals traumazorg en noodhulp.

Open Doors werkt wereldwijd in zo’n vijftig landen. Daarnaast wil Open Doors westerse christenen betrekken bij de vervolgde kerk.
Open Doors doet dit omdat ze gelooft dat wanneer één lid lijdt, alle leden meelijden (1 Korintiërs 12:26) en omdat ze gelooft in de zendingsopdracht
Bij alles wat Open Doors doet staat de wens van de vervolgde kerk centraal. We laten ons leiden door wat vervolgde christenen zelf aangeven nodig te hebben. Open Doors werkt wereldwijd op basis van een meerjarenvisie, door elk kantoor passend in praktijk gebracht.

Meer informatie over de Open Doors op www.opendoors.nl
Ambassadeurs voor Open Doors in Drachten,
Fetsje de Groot, Jelle Hiemstra, Henk Kompagnie en Akke Oppewal

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

JSN Decor template designed by JoomlaShine.com