Geacht gemeentelid,
De werkgroep “Toekomst van de PGD” heeft zijn werk bijna afgerond. De bevindingen en aanbevelingen worden binnenkort bekend gemaakt in een rapport. De Algemene Kerkenraad heeft er voor gekozen om de behandeling van het rapport in tweeën te knippen: een informatieronde in februari en een besluitvormingsronde in de periode maart tot en met juni.
Om iedereen zo volledig mogelijk en ook gelijktijdig te informeren heeft de Algemene Kerkenraad besloten tot de volgende opzet van de informatieronde:

Op donderdag 9 februari 2017 geeft de werkgroep een presentatie van de uitkomsten van hun onderzoek op een avond waarvoor alle ambtsdragers van alle wijken van de PGD zijn uitgenodigd. Op deze avond wordt het rapport, waarvan de inhoud tot dan toe alleen bekend is bij de leden van de werkgroep, vrijgegeven.
Op donderdag 16 februari volgt een soortgelijke avond waarbij alle leden van de PGD zijn uitgenodigd. 

In de week hierna verschijnt een samenvatting van het rapport in Geandewei en op de website.
Vervolgens is er op donderdag 2 maart een soort van “terugkom”avond voor alle leden.
Iedereen heeft dan 2 of 3 weken de gelegenheid gehad om het rapport door te nemen en op zich in te laten werken. Het kan zijn dat er nog vragen zijn of dat er nog behoefte is met de werkgroep over bepaalde zaken te spreken. 
Hierna heeft de werkgroep zijn werk gedaan en gaat het rapport de wijken in. In mei/ juni hopen we binnen de Algemene Kerkenraad tot een definitief besluit te kunnen komen in samenspraak met en gehoord hebbend de reacties van de wijken.

U bent van harte uitgenodigd op 16 februari en/of 2 maart 2017. 
De locatie is de Arke, we beginnen om 20.00 uur, er is inloop met koffie.

Namens de Algemene Kerkenraad,
Hans Bouma, scriba AK

JSN Decor template designed by JoomlaShine.com