Kerkdienst 16 augustus

Aanmelden Kerkdienst
16 augustus 2020 09:30 - 10:30

Zondag 16 augustus 2020 zal er een kerkdienst in de Oase worden gehouden met maximaal 110 gemeenteleden uit alle wijken van de Protestantse Gemeente Drachten. De dienst wordt live uitgezonden via Youtube en de kerkomroep.
Deze zondag is de voorganger ds. j. de Jong.

Voor deze dienst moet u zich aanmelden. U mag het ook laten doen als u zelf geen digitale mogelijkheden hebt.
Vult u bij 'Totaal aantal tickets' het totaal aantal bezoekers inclusief de kinderen die naar de oppas gaan!
Bij 'Waarvan kinderen voor de oppas' het aantal kinderen die daar gebruik van maken!
We kunnen dan de goed beoordelen hoeveel volwassen en kinderen komen en de organisatie/begeleiding aanpassen.

Na aanmelding krijgt u een bevestiging per mail en deze moet getoond worden bij de ingang. Dit mag ook met uw mobiele telefoon.
Kijkt u in de 'spam' of 'Junk' mailbox als u geen bevestiging hebt ontvangen.
Zonder bevestigingsmail wordt u niet binnengelaten.

U wordt zondag 16 augustus 2020 tussen 09.00 en 9.30 uur verwacht bij de ingang aan het parkeerterrein van de Oase.
Houdt u zich vooral aan de instructies van de begeleiders.

Alle datums

• 16 augustus 2020 09:30 - 10:30