Beste ouders (van jonge kinderen)!
Hoe kan de Oase ochtenddienst een Oase worden voor ouders en hun (jonge) kinderen?
Met bovenstaande vraagstelling willen wij graag aan de slag. Dit pakken wij op vanuit de Taakgroep Vieren Oase, die verantwoordelijk is voor de vormgeving van de diensten in de Oase, met als kenmerk: gezinsvieringen. Het is onze diepe wens dat de Oase een Oase is waar (ook) jonge gezinnen zich thuis voelen. Maar hoe zien dit soort vieringen eruit?
Als start willen wij graag een ‘brainstorm’ uurtje organiseren. Daarvoor willen we jou van harte uitnodigen. Zodat ook jij input kunt geven aan gezinsvieringen. Of mogelijk ken je ook andere ouders, die graag input willen leveren? Ook zij zijn van harte welkom!
Spreekt bovenstaande je aan, geef je dan op per mail voor 14 oktober!, E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Wij proberen dan z.s.m. een datum te prikken en nemen hiervoor contact met jullie op.
Alvast bedankt!
Met vriendelijke groet,
Ds. Peter Smilde en Martin Kooistra
Namens de Taakgroep Vieren Oase (Joke Smit, Betty de Boer, Alice Roeten, Martin Kooistra en ds. Peter Smilde)