Voedselbank
De Voedselbank is een landelijk initiatief tegen armoede en verspilling.
De Voedselbank Smallingerland is een zelfstandig onderdeel van de landelijke Voedselbank en is een organisatie met ongeveer 80 vrijwilligers die zich bezighoudt met: “Het inzamelen van kosteloos ter beschikking gestelde levensmiddelen, om deze gratis uit te delen aan personen die onvoldoende
middelen hebben om in hun levensonderhoud te voorzien”.

Omdat de zittingstermijn van de huidige functionaris afloopt, zoekt de Voedselbank Smallingerland een nieuwe: Penningmeester (m/v)
Binnen het bestuur is de penningmeester verantwoordelijk voor het opstellen van de begroting en de jaarrekening. Ook is hij of zij verantwoordelijk voor alle financiële zaken en onderhoudt hij of zij contacten met sponsoren en subsidieverstrekkers.

Ook zijn we op zoek naar een Coördinator Voedselveiligheid (m/v)
De coördinator is verantwoordelijk voor de werkzaamheden op de werkvloer.
Hij of zij werkt samen met andere vrijwilligers om de producten klaar te maken voor de uitdeling aan de klanten van de voedselbank.

En naar een Schoonmaker (m/v)
Voor 1 ochtend per week zoeken we iemand voor het schoonmaken met een dweilmachine voor verschillende ruimtes in de voedselbank. Hij of zij ondersteunt eventueel de andere vrijwilligers.
Hij of zij werkt onder leiding van de coördinator voedselveiligheid.

Wat bieden we jou?
Een leuke en afwisselende vrijwilligersbaan, waarbij je deel
uitmaakt van enthousiaste en gemotiveerde vrijwilligers
Een vrijwilligersverzekering en lekkere koffie

Geïnteresseerd?
Informatie over de inhoud van deze functies is te verkrijgen bij de secretaris Sietske Knobbe.
Belangstellenden kunnen tot 1 oktober a.s. op deze advertentie reageren door een motivatiebrief en CV aan de secretaris (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) te sturen.