Gemeente Groei Groepen

In de afgelopen weken hebben al verschillende nieuwe mensen geproefd aan de Gemeente Groei Groep. Even proeven of het wat voor je is. Je gekend weten in een kleinere groep. Dat is iets waar velen van ons behoefte aan hebben, nu we zo’n grote gemeente zijn geworden. Naast al bestaande gespreksgroepen, zou ik daarom nieuwe Gemeente Groei Groepen willen opstarten. We komen samen rondom de Bijbel en gebed en gebruiken hierbij een mooi gespreksboekje. Kijk eens op de website van het Evangelisch Werkverband van de PKN wat voor boekjes beschikbaar zijn: https://www.ewv.nl/wat-doen-we/gemeentegroeigroepen/
Heb je belangstelling voor de Gemeente Groei Groep, als deelnemer of als leiding, meld je aan (of kom met je vragen). Mocht het tijdelijk nodig zijn om in kleinere groepjes samen te komen, dan passen wij ons aan. We hebben hier al ervaring mee. Met andere woorden: als je belangstelling hebt, schroom niet om op je op te geven. Bel, T: (0512) 79 54 50 of mail, E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Juist in deze tijd is het belangrijk dat we verbinding blijven zoeken met God en elkaar. Zodat we blijven groeien…. in geloof. Welkom!
Hartelijke groeten,
ds. Gera den Dikken

 

 

Gemeente Groeigroep Bijbelstudie
We gaan weer beginnen! Na een lange periode beginnen we weer met onze groeigroep op maandag 1 november in de Oase om 19.30 uur. We gaan ons verdiepen in het leven van Petrus. Petrus heeft heel wat doorstaan in zijn leven maar bleef vertrouwen op Jezus. Wat kan dat voor ons betekenen?
We denken daar samen over na. Iedereen is van harte welkom. Informatie kunt u opvragen bij Hannie van der Wouden, T: (0512) 52 08 10.