College van Diakenen
Secretaris: W. van der Wal
E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De diaconieën PG Drachten
Voor contact met uw diaconie:
Deelgebied Noord: E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Deelgebied Oost: E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Deelgebied Zuid: E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Deelgebied West: E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

DRINGEND GEZOCHT:
OPVANG!
Nidos, de organisatie die zorgt voor de opvang en begeleiding van minderjarige asielzoekers in Nederland, is op zoek naar een wat oudere vrouw/stel dat een meisje de komende maanden haar en haar dochtertje van 1 jaar kan opvangen. De periode van opvang loopt af wanneer het meisje volgens de wet zelfstandig kan en mag wonen dus de leeftijd heeft bereikt van 18 jaar. Het meisje is nu 17 jaar en woont bij familie in Drachten. Daar kan ze, door gezinsuitbreiding binnen dat gezin, niet blijven wonen.
De gastouder/s worden tijdelijk opvanggezin van Nidos en ontvangen hiervoor een vergoeding per kind (zowel voor het meisje, als voor haar dochtertje) per dag.
De voorkeur gaat uit naar Drachten, omdat het meisje in Drachten naar school gaat en haar dochtertje hier naar de opvang gaat.
Denkt u: mogelijk kan ik hier iets betekenen en wilt u meer informatie dan kunt u contact opnemen met:
Laura Jans
Jeugdbeschermer Nidos
T: (088) 50 11 474
Bij de diaconie PG Drachten is het verzoek binnengekomen om de bovenstaande oproep te plaatsen. Hier willen we graag aan meewerken.
Met vriendelijke groet, namens de diaconie,
Inge Coes