Op vrijdag 10 juni aanstaande juni organiseert de Werkgroep Grote Kerk/PGDrachten voor een groep van enkele tientallen belangstellenden een Kerkentocht naar Raerd en Mantgum onder leiding van onze oud-predikant ds. Jan Bolt.  

We starten om 13.00 uur vanaf de parkeerplaats achter de Zuiderkerk te Drachten en rijden op eigen gelegenheid naar Raerd voor een bezoek aan de Laurentiuskerk en rijden daarna door naar Mantgum voor een bezoek aan de Mariakerk. In beide kerken krijgen we een rondleiding en in Raerd wordt zelfs het orgel voor ons bespeeld.

Vanwege het milieu en de hoge brandstofprijzen rijden we met zo weinig mogelijk auto’s. Graag bij uw aanmelding doorgeven of u wilt rijden, dan wel liever meerijdt en geef svp uw (mobiel) telefoonnummer door.  Passagiers betalen elk aan de chauffeur vijf Euro.

Onderweg drinken we ergens thee of koffie voor eigen rekening, maar verder zijn er geen kosten aan deze Kerkentocht verbonden.

U kunt zich tot 6 juni as bij mij opgeven via e-mail aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
of per telefoon 0512-517021.

Tot ziens, mede namens ds. Jan Bolt,
Fokke Wijngaarden
secretaris