In 2022 zijn er weer verschillende activiteiten gepland in de Zuiderkerk:
Zaterdag 15 oktober 2022: volwassenen– en kinderkleding- en boekenmarkt
Vrijdag 18 november 2022: gezellige avond met livemuziek, de band ‘Blowing Away’ en het Rad van Avontuur
Vrijdag 30 december 2022: wegens groot succes: grandioze oliebollenverkoop

15 oktober 2022:
Volwassenen– en kinderkledingbeurs en boekenmarkt

Op 15 oktober willen we twee geslaagde activiteiten van vorig jaar combineren, maar ook uitbreiden. Er is weer een keur aan boeken die u voor een prikkie op de kop kunt tikken.

En dan: de kinderkledingbeurs van vorig jaar was zo’n groot succes dat we die dit jaar willen uitbreiden; we verkopen nu gedragen, maar goede en schone kleding voor volwassenen en kinderen.
In het kader van duurzaamheid, en dus ook van een Groene Kerk kunnen kledingstukken voor kinderen en volwassenen weer een nieuwe eigenaar krijgen. En wat is er leuker dan nog draagbare kleding te scoren voor weinig geld?

Maar: daarvoor hebben wij natuurlijk wel uw medewerking nodig! Bent u van plan uw boeken- en/of kledingkasten na te kijken om ruimte te creëren, breng wat u niet meer nodig heeft dan maar naar de Zuiderkerk! Graag zelfs!

Voor informatie mag u ook bellen.

Een hartelijke groet van de activiteitencommissie,
Marieke, Karla en Coby