Vanaf 1 juli 2023 is het Kerkelijkbureau geopend op woensdag en donderdag van 11.00 tot 13.00 uur. De reden voor deze kortere openingstijd is dat de aanloop steeds minder wordt. Door het gebruik van beamers is het kopieerwerk verminderd, het digitaal collecteren of via de website bestellen van collectebonnen levert minder werkzaamheden op en door het gebruik van e-mail zijn het aantal contactmomenten op het Kerkelijkbureau geminimaliseerd. Het Kerkelijkbureau wordt bemenst door vrijwilligers en het is niet nodig deze onnodig lang aanwezig te laten zijn.

Wilt u buiten de openingstijden een afspraak maken dan kan dat telefonisch tijdens de openingstijden naar 0512-539946 of door een e-mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De vrijwilligers van het Kerkelijkbureau hebben zitting in zaal 3 (2e deur links) in de zalen van de Zuiderkerk, ingang de Drift 46.

In verband met de zomervakantie is het Kerkelijkbureau gesloten van 26 juli tot en met 18 augustus.

Via e-mail zijn wij te bereiken op het e-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en voor het kopieerwerk op het e-mail adres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.