De diaconie van de Protestantse Gemeente Drachten (PGD) organiseert in december weer de traditionele kerst-actie. De kerst-actie wordt Drachten breed georganiseerd. Gezinnen of mensen (wel/geen kerklid) die materiële tekorten hebben (door echtscheiding, werkloosheid, ziekte, invaliditeit, overlijden of andere oorzaken) ontvangen hiermee een steuntje in de rug.
Wij willen u graag bij deze actie betrekken, door u te vragen volle Poiesz spaarkaarten in te leveren in de kerken in de daarvoor bestemde bussen, die vanaf zondag 19 november in de kerken zullen staan.
Wij kunnen van deze spaarkaarten handdoekpakketten samenstellen. Bij het handdoekenpakket ontvangen deze gezinnen/mensen een supermarkt tegoedbon.
Mocht u een financiële bijdrage willen doen, dan kan dat op IBAN nr.: NL40 RABO 0373 7368 43 t.n.v. Diaconie-ZWO o.v.v. ‘kerst-actie’, of door een envelop met inhoud te deponeren in de spaarkaartenbussen.
En tenslotte: wij kunnen allen ogen en oren van de kerk zijn: kent u gezinnen/mensen die het moeilijk hebben en voor de kerst-attentie in aanmerking komen, wilt u dit dan doorgeven via onderstaand email-adres? Een en ander zal uiteraard zorgvuldig en vertrouwelijk worden behandeld.
Alvast hartelijk dank voor uw medewerking.

Namens de Commissie Kerst- en Zomervakantie-acties PGD,
Douwe Jansma, diaken
Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. @pgdrachten.nl