De diaconie van de Protestantse Gemeente Drachten (PGD) organiseert de komende weken Drachten-breed weer een actie voor gezinnen of mensen (wel of geen kerklid) die materiële tekorten hebben (b.v. door de dure boodschappen, echtscheiding, werkloosheid, ziekte, invaliditeit, overlijden of andere oorzaken). Met een attentie in de vorm van een thee- en keukendoekenpakket en een tegoedbon voor een supermarkt kunnen we hen een steuntje in de rug geven, zodat ze zich in de vakantie eens wat extra’s kunnen veroorloven.

Wij willen u als gemeentelid graag bij deze actie betrekken, door u te vragen volle Poiesz spaarkaarten in te leveren in de daarvoor bestemde bussen die met ingang van 12 mei a.s. in de hal van de kerken zullen staan. Wij kunnen van deze spaarkaarten de thee- en keukendoekenpakketten samenstellen.
Voor de supermarkt tegoedbonnen is uiteraard geld nodig en ook daarvoor doen wij hierbij een beroep op u.
Mocht u een financiële bijdrage willen geven, dan kan dat op

IBAN nr.: NL40 RABO 0373 7368 43 t.n.v. Diaconie-ZWO o.v.v. ‘zomervakantie-actie’, of door een envelop met inhoud te deponeren in de spaarkaartenbussen in de kerken.

En tenslotte: wij kunnen allen ogen en oren van de kerk zijn: kent u gezinnen/mensen die het moeilijk hebben en voor een zomervakantie-attentie in aanmerking komen, wilt u dit dan doorgeven via onderstaand email-adres? Een en ander zal uiteraard zorgvuldig en vertrouwelijk worden behandeld.

Alvast hartelijk dank voor uw medewerking.

Namens de Commissie Kerst- en Zomervakantie-acties PGD,
Douwe Jansma, diaken
Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.