Brief van Jakobus

In de Zuiderkerk komen maandelijks enkele gesprekskringen samen onder leiding van ds. Peter Smilde en Janneke Lap. Iedereen is welkom. Je hoeft dus geen lid te zijn van de PGD. In alle groepen is er tijd voor ontmoeting (hoe gaat het?), actualiteit (wat speelt er in leven en samenleving?), en verdieping. Bij dat laatste gebruiken we het GGG-boekje “Leef je geloof!” dat gebaseerd is op de brief van Jakobus. Dit zijn de drie groepen:

  1. Open Kring. Deze groep is in die zin open, dat vaste deelname niet vereist is. Op dit moment is er een behoorlijke groep van 17 belangstellenden, die regelmatig komen. Ondanks dat alle leeftijden welkom zijn, bestaat de groep voornamelijk uit 60 plussers.
  2. Zuiderkring Een. Deze groep bestaat al enkele jaren, bestaat uit tien deelnemers en bestaat uit dertigers, veertigers en vijftigers en breidt zich nu uit met nieuwe aanwas.
  3. Zuiderkring Twee. Deze groep bestaat uit vijf deelnemers in de leeftijdsgroep 20-30. Een aantal hebben samen belijdenis gedaan en wilden graag verder praten over leven en geloof.

Je bent van harte welkom. Mooie manier om elkaar te leren kennen en je geloof te verdiepen. Een keer proefdraaien is ook prima. Voor informatie en opgave, neem contact op met Janneke Lap-de Bruin, T: (0512) 35 80 42 of E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..