In de afgelopen tijd hebben al verschillende nieuwe mensen geproefd aan de Gemeente Groei Groep. Even proeven of het wat voor je is. Je gekend weten in een kleinere groep. Dat is iets waar velen van ons behoefte aan hebben, nu we zo’n grote gemeente zijn geworden. In de Gemeente Groei Groep komen we samen rondom de Bijbel en gebed en gebruiken we hierbij een mooi gespreksboekje. Een voorbeeld van zo’n boekje dat op een gespreksgroep wordt gebruikt, heet “Ontmoetingen met Jezus”.

Uitleg thema: Ontmoetingen met Jezus

Wie Jezus ontmoet blijft niet wie hij was. Dat heeft Petrus ontdekt, de Samaritaanse vrouw bij de bron en nog vele anderen die Jezus ontmoet hebben. Jezus ziet je in je unieke individualiteit. Hij raakt je tot in het diepst van je wezen. Hij roept je op om je leven aan hem toe te wijden.

In dit gespreksmateriaal word je betrokken bij vijftien ontmoetingen met Jezus. In feite is het best wonderlijk dat Jezus tijd en aandacht heeft besteed aan één op één ontmoetingen. Toch zijn juist daardoor mensen in beweging gezet die de wereld veranderden. Misschien ben jij ook wel een van hen! We wensen je veel plezier met dit gespreksmateriaal voor je Groeigroep. En vooral: ontmoet elkaar en ontmoet Jezus!

Heb je belangstelling voor een gespreksgroep, als deelnemer of als leiding, meld je aan (of kom met je vragen). Enkele mogelijkheden:

  • Speciaal voor de middengroep: 25-50+ jaar: donderdagavond (elke 2 weken), thema: Ontmoetingen met Jezus (bij iemand thuis), o.l.v. ds. Gera den Dikken
  • Nieuwe gespreksgroep overdag, nog op te starten, (in overleg met ds. Gera den Dikken)

Voor meer informatie, T: (0512) 79 54 50 of E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Juist in deze tijd is het belangrijk dat we verbinding blijven zoeken met God en elkaar. Is het je verlangen om te groeien in geloof? Van harte welkom!

Hartelijke groeten,
ds. Gera den Dikken