Openingstijden “Skuorre”- Donderdagen van 09.30 uur – 12.00 uur

U kunt uw overige spullen weer brengen bij de “Skuorre” aan de Klokhuislaan 12 op donderdagmorgen. Wat zou het fijn zijn dat ook wij spullen ontvangen. Er wordt zoveel gebracht naar de kringlopen in Drachten. Ze zijn overvol. Maar ook wij staan open voor het ontvangen van goederen. Zo kunnen wij onze Evangelisatie diensten houden. Samen staan we sterk toch? Kom eens onze verkoopschuur bezoeken. Een grote schuur vol boeken en nog twee ruimtes met goederen.

Kerst en Goederenmarkt op 1 december in de Schakel

Van 9.00 u. tot 13.00 uur houden we dan deze bijzondere markt. Meer informatie volgt in de volgende Geandewei.

Ophalen of brengen van goederen

Henk Slootweg is onze vrijwilliger die uw mooie, bruikbare en overtollige spullen wil ophalen. Hij is te bereiken op: T: (06) 250 250 35 . Maar we waarderen het ten zeerste als u de goederen zelf bij ons brengt op afspraak. Wat is zoal welkom? Fietsen. Kleine mooie prularia. Mooie poppen en toebehoren, speelgoed, huishoudelijke spullen, goedwerkende elektrische apparatuur en boeken. Geen encyclopedieën. Ook kleding is weer welkom. We willen ook uw huis wel leeghalen. Dan bellen met E. Pepernoot, T: (06) 163 935 46 .

Koffieochtend op de donderdag vanaf 10.00 uur - 11.30 uur in de Schakel

Kom gezellig even langs. Doet een mens zo goed om even je verhaal te vertellen of een luisterend oor te zijn voor de ander.

Koor “What ûs Bynt”

We zijn weer gestart op 6 september om 19.30 uur in de Schakel. Wat heerlijk om weer te mogen en te kunnen zingen. Nieuwe leden van harte welkom. We zijn een gezellige serieuze groep zangers. We treden op in de Schakel en soms in een Evangelisatiedienst, verpleeg of verzorgingshuis. We oefenen elke dinsdagavond van 19.30 uur-21.30 uur.

Lezerscontact op dinsdag 11 oktober

Het volgende Lezerscontact zal op dinsdag 11 oktober uit komen. Let op: Niét op 10 oktober zo eerder werd vermeld. Heeft u nog een mooi verhaal, gedicht of wilt u iets anders met ons delen, dan kunt u dat voor 7 oktober mailen naar het secretariaat van de Schakelcommissie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Het Lezerscontact zal in de ochtend in elkaar gezet worden. De bezorgers kunnen de Lezerscontacten afhalen tussen half twaalf en kwart over twaalf uit de Schakel. Een ieder alvast hartelijk bedankt voor zijn/haar bijdrage aan het Lezerscontact.

Giften voor het missionaire werk van de Schakel

Wilt u een gift geven dan kan dit op rekeningnummer: NL53 RABO 0373 7181 79 t.n.v. Prot. Gem. te Drachten o.v.v. De Schakel. Ook mag u het geld voor het Lezerscontactblad of een gift bij één van de werkgroep leden in de bus doen. Het komt dan ook goed terecht. Bedankt voor de giften die al bij ons zijn binnen gekomen.

Postzegels, ansichtkaarten en plastic doppen

Wel inleveren: Postzegels/albums, oude zwart wit kaarten (kleur mag ook) met stads of dorpsgezichten. Kaarten met molens, vuurtorens, kerken, klederdracht, dieren, paarden, oude auto’s, Koninklijk huis. Kaarten van Unicef of kaarten met kunstproducties. Dit alles mag u ook in de Oase bus onder de kapstok deponeren. Ik leeg ze daar. Of bij mij thuis op de Stationsweg 235.

Niet inleveren: Kerstkaarten, ** jaar getrouwd kaarten, beterschap, blanco kaarten, eigengemaakte kaarten.

Doppen. Ook worden er nog steeds doppen gespaard voor blindengeleide honden. Ook alle grote harde plastic doppen mogen worden ingeleverd. Dus lieve verzamelaars, doe uw best en lever zoveel mogelijk doppen in bij mij thuis aan de Stationsweg 235, of op de Noorderhof 86. Schoon ingeleverd en de witte viltjes graag uit de lichtblauwe melkdoppen halen. Het loopt super deze actie, bedankt.

Henny Dorenbos