Kom in actie voor de allerarmsten
Collecteweek Dorcas van 24 februari tot en met 29 februari 2020.
Drachten – Vrijwilligers van hulp- en ontwikkelingsorganisatie Dorcas gaan binnenkort op pad om geld in te zamelen voor de allerarmsten in Ethiopië. Ook in Drachten en omgeving komen zij aan de deur tijdens de collecteweek van 24 tot en met 29 februari.
Opbrengst collecte
Dorcas werkt aan blijvende verandering in het leven van de allerarmsten en de meest kwetsbare mensen. Deze hulp is nooit vluchtig, maar altijd gericht op blijvende verandering. Dorcas helpt hen bij het opbouwen van een sociaal vangnet, het opbouwen van zelfvertrouwen en ondernemerschap. Zo ebben zij weer genoeg inkomen om goed voor zichzelf te zorgen.
Dorcas
Dorcas verlangt ernaar dat mensen en gemeenschappen tot hun recht komen en bloemen. Zij ziet armoede, uitsluiting en crisis, en de mensonwaardige gevolgen daarvan. Daar legt zij zich niet bij neer. Zo volgt zij Jezus Christus na.
Wilt u helpen? In Drachten zoeken we collectanten en een coördinator, in Oudega zoeken we een coördinator. Graag contact opnemen met Rika Rozema, T: (06) 365 319 66 of E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
In Ureterp en Frieschepalen zoeken we ook collectanten. Voor deze plaatsen graag contact opnemen met Mathilde Krijgsheld, T: (06) 300 081 06 of E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Laatste nieuws

JSN Decor is designed by JoomlaShine.com