De commissie Vormings- en Verdieping is een Drachten-brede commissie die jaarlijks een programma maakt voor het hele seizoen. Men probeert altijd een aantrekkelijk programma te maken voor de vele en verschillende leden, en niet-leden.

Verschillende activiteiten komen tot stand in samenwerking met ander kerkgenootschappen en geloofsgroepen en de Beleefbibliotheek Smallingerland. We zijn blij dat deze samenwerking al sinds een aantal jaren bestaat.

De Commissie Vorming en Verdieping Dachten Breed van de Protestantse Gemeente te Drachten bestaat uit: 
Wijk de Oase:   Mevr. T. Riedstra, T: (0512) 54 64 53, E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
Wijk Oost:        Vacant
Wijk Zuid:        Vacant
Wijk West:       Dhr. Maarten Treurniet, T: (0512) 51 28 36, E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Vorming en verdieping activiteitengids 2018-2019
In samenwerking met de werkgroep voor vorming en verdieping gaat kerkelijk werker Aafke Stegeman-van Dijk aan de slag om het aanbod van vormende en verdiepende activiteiten in Drachten en nabije omgeving inzichtelijk te maken. Voor dit nieuwe seizoen heeft de werkgroep voorgenomen 3 maal per jaar activiteiten te publiceren. Deze nieuwe werkwijze zorgt 3 maal per jaar voor drachten breed activiteitennieuws. De eerste uitgave van het activiteitennieuws zal 20 september uitkomen. De uiterlijke aanleverdatum hiervoor is 1 september. Aanmelden van activiteiten via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Vermeld in de mail antwoord op de volgende vragen:
Wat ga ik doen? Met wie? Wanneer? (1 malig of meerdere data)Waar? Wat zijn de kosten? Vraag jij een bijdrage van de kerk voor de onkosten die je maakt?

Laatste nieuws

JSN Decor is designed by JoomlaShine.com